Valuta:
Winkelwagentje  0 Artikelen - €0.00
home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacybeleid
Op onze site is onze doelstelling om uw winkelervaring veilig, handig en zorgvuldig te maken. Onze privacy- en beveiligingsprogramma's zorgen ervoor dat elke transactie op onze site 100% veilig en gegarandeerd is.
Welke informatie verzamelen we? De soorten persoonlijke gegevens die wij van u verzamelen, zullen afhangen van de omstandigheden van de verzameling en op het soort dienst dat u van ons aanvraagt. Bijvoorbeeld, wanneer u een product van deze website wenst te kopen, kunnen we gegevens verzamelen zoals uw naam, adres, afleveradres en factuuradres en andere informatie die relevant is voor uw aankoop.
Aangezien wij wettelijk verplicht zijn om uw toestemming te verkrijgen voor de collectie van "gevoelige informatie", gaan wij ervan uit dat u toestemming heeft gegeven voor het verzamelen van alle informatie die u ons heeft verstrekt voor gebruik in overeenstemming met deze Verklaring, tenzij u ons verteld anders.
Hoe wij informatie verzamelen Wij verzamelen mogelijk persoonlijke gegevens over u wanneer u onze website bezoekt, wanneer u met ons over de Email behandelt, verzamelen wij geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming. Wij overwegen dat uw toestemming wordt verleend wanneer u de velden invult die nodig zijn om een ​​transactie via deze website te vergemakkelijken.
Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken Wij verzamelen uw persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden in het algemeen:
Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken
Om producten te leveren die u van ons heeft besteld
Om uw mening over onze producten, diensten, marketing en website te zoeken.
Sommige persoonlijke gegevens die we verzamelen, zijn essentieel voor ons om nauwkeurig te kunnen identificeren wie de dienst gebruikt. Andere soorten persoonlijke informatie die we verzamelen, helpen ons bij het ontwikkelen van een profiel van wie onze service gebruikt. Dit helpt ons bij het aanbieden van producten die passen bij de behoeften van de gebruikers van deze website.
Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden Wij kunnen uw persoonsgegevens aan derden bekendmaken voor het doel waarvoor de informatie is verzameld of voor verwante doeleinden, bijvoorbeeld om namens u een transactie af te ronden of u een product te leveren dat u heeft gekocht. Wij betrekken contractanten van derden om diensten te verrichten voor ons, waarbij de aannemer de persoonlijke gegevens behandelt die wij vasthouden. Bijvoorbeeld, we betrekken op dit moment aan derden aan:
Lever producten die zijn gekocht vanaf deze website
Verstrekken elektronische overboekingsdiensten, verwerking van creditcardrekening en aanverwante diensten
In deze situaties is de contractant van derden strikt van het gebruik van verboden persoonlijke informatie over u behalve voor het specifieke doel waarvoor wij hebben verstrekt. Wij kunnen uw persoonsgegevens ook voor de veiligheids-, douane- en immigratiedoeleinden aan verschillende rechtshandhavingsinstanties en overheden ter wereld ter beschikking stellen. Anders dan hierboven vermelden wij uw persoonlijke gegevens niet zonder uw toestemming, tenzij openbaarmaking noodzakelijk is om een ​​bedreiging voor leven of gezondheid te voorkomen, die wettelijk of wettelijk is toegestaan, die redelijkerwijs noodzakelijk is om de wet te handhaven of nodig is om een ​​vermoedelijke onwettige activiteit te onderzoeken.
Beveiliging van uw persoonlijke gegevens Wij houden uw persoonlijke gegevens veilig en we zullen het niet verhandelen, verhuren of verkopen. Wij nemen alle redelijke stappen om alle informatie die wij over u vasthouden te beveiligen. Persoonlijke informatie kan zowel elektronisch op ons computersysteem worden opgeslagen, Firewalls, wachtwoorden, antivirussoftware en e-mailfilters kunnen al onze elektronische informatie beschermen.
Uw bezorgdheid oplossen Als u toegang wenst te krijgen tot uw persoonlijke gegevens, een klacht hebben over een schending van uw privacy of u vragen heeft over hoe uw persoonlijke gegevens zijn verzameld of gebruikt, kunt u uw verzoek, klacht of vraag naar het onderstaande adres doorsturen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vraag of klacht via Email.
Wijzigingen in deze Privacy Statement Wij kunnen deze Privacy Statement wijzigen als onze zakelijke vereisten of de wet verandert. Eventuele wijzigingen in deze privacyverklaring worden bijgewerkt op onze site, dus bezoek deze pagina regelmatig om ervoor te zorgen dat u onze meest recente privacy verklaring hebt.
Terug
Copyright © 2018 www.tenniswhizz.nl. All Rights Reserved